Bherundafågeln är enligt den indiska mytologin en fågel med två huvuden och en gemensam kropp. Efter en lång tid tillsammans blev de osams och tog död på varandra.

Men de fick en ny chans när de lovade att ta hand om varandra. Lärdomen är att vi har så mycket gemensamt att vi måste hjälpa varandra för att överleva.

Tanken med Berunda är att vi ska hjälpa varandra att hitta lösningar på problem.

Om du vill ha svar på en fråga hjälper vi dig gärna. I vanliga fall kostar det från hundra kronor att publicera en frågeställning.

 JAKOB
 NANNESON

 Miljöengagerad

Personer som vill göra reklam för ny webbsida sökes Berunda

Extraknäck för extroverta!

Hidamo.se söker dig som är social och extrovert dvs du gillar att ta kontakt med folk.

Din uppgift blir att rekrytera medlemmar till hidamo i din stad. Kort sagt så är du ansvarig för hela din stads tillväxt av medlemmar.

Föreningslivet är en kontakt som är effektiv att använda sig av men som kräver uppföljning för att fungera.

Ett annat hjälpmedel kan vara att dela ut små lappar till folk eller lappa parkerade bilar. Din fantasi sätter gränserna.

Du får även betalt för de medlemmar som söker sig själv till hidamo utan din medverkan.

Arbetet är till 100% provisionsbaserat. Arbetstiden är till 100% flexibel.
Är du framåt och driftig finns det goda möjligheter till fast arbete.

Vad hittar man personer som kan hjälpa mig med detta? Hur blir erbjudandet attraktivt och vad ska jag tänka på?

Ange dina tips i fältet nedan. Om du själv är intresserad av tjänsten kan du registrera din kunskap på Berunda så letar vi själv upp de personer som passar.

http://berunda.se/kunskap
(här kan du även ladda upp din CV)

 1. http://www.facebook.com har en väldigt bra annonsmarknad för jobb och tjänster, många aktiva studenter som tittar där!

 2. Sök på mässor, där kommer du i kontakt med både använfare och säljare. Tycker din produkt passar utmärkt, har själv sålt en hemsida så fick in på en liten mäsa 823 medlemmar. Håll dig till varumässor, ej fackmässor och akta dig fö mrknader, se till att hamna på en seriös mässa. Bra arrangörer jag vet är Numera mässor och ExpoSpain

  Lycka till
  Lalla

 3. Kontakta instutiotionssekreteraren för varje instutition vid alla universitet och högskolor och be dem vidarebefodra informationen om tjänsten till studenterna. Då studenter i Sverige lever för ca 1000 kr under fattighetsgränsen idag är de alltid glada för ett flexibelt extraknäck! Ett annat företag som behövde fylla upp tjänster av liknande slag har gjort detta på bland annat mitt universitet.

 4. Det finns ett forum som heter Bold där reklammänniskor diskuterar allt möjligt. Det kan vara klokt att gå med i detta forum och se om de kanske vill använda sina existerande adressregister/medlemsdatabaser och på så sätt få en puff på vägen

  Sök på “bold forum” eller liknande. Det finns ett annat liknande forum som heter “grafiskt forum” som inte är lika reklam-inriktat, men där det finns många duktiga människor.

 5. Hej jag hjälper gärna till och jag bor i skövde o heter johan erdhage

 6. tjenix…jaa läste de vad ni sökte..tycker det passar mig..jättee bra..aj skullee lätt kunna skapa enu fler meddlemar häär..för ja känner jättee många i JKPg…e mycket prat glad killee…som e trevlig typ=) hör av er om ni kan..ha de göött..Mvh Edison..

Skriv en kommentar