Bherundafågeln är enligt den indiska mytologin en fågel med två huvuden och en gemensam kropp. Efter en lång tid tillsammans blev de osams och tog död på varandra.

Men de fick en ny chans när de lovade att ta hand om varandra. Lärdomen är att vi har så mycket gemensamt att vi måste hjälpa varandra för att överleva.

Tanken med Berunda är att vi ska hjälpa varandra att hitta lösningar på problem.

Om du vill ha svar på en fråga hjälper vi dig gärna. I vanliga fall kostar det från hundra kronor att publicera en frågeställning.

 JAKOB
 NANNESON

 Miljöengagerad

Hur ska jag göra för att bli skuld fri?? Berunda

När Kommer jag bli skuld fri ?
Jag är en tjej på 25 år som e rejält skuldsatt då jag inte har jobbat på ca en månad och har kvar liggande skulder från i sommras, smsa låna mm. och vet inte när min inkomst kommer i gen.
Jag har fått avslag från banker för att göra skuld sanering och snart kommer två månads hyror att gå till inkasso.

Ser ingen utväg inget ljus.

Behöver all hjälp råd jag kan få för att få börja på en omstart så snart som möjligt? Tips på banker fonder eller likande?

Mvh Josefin Eriksson

  1. Hej
    Har satt mig i trubbel när det gäller ekonomin. Började för nästan 1 år sedan då jag fick en inflammation i tandsköttet vilket ledde till att jag tappade 2 tänder som jag ville åtgärda. Hörde av mig till bankerna men fick avslag trots att jag inte hade några anmärkningar. Var dum o desperat att ta smslån för att betala det hela vilket jag ångrar idag. Får inte ekonomin att gå ihop nu. Har ingen säkerhet heller så sitter fast i klistret just nu. Finns det nån som skulle hjälpa mig att låna 12000 kr i ett år ? skulle betala tillbaks sammanlagt 15000 kr. Har fast jobb sedan 97. skulle vara evigt tacksam.
    MVH Fredrik

Skriv en kommentar